19 May 2009

Cannes 2oo9 - Hit'n'Miss

Rachel Weisz armastab see hooaeg rohelist värvi. Tema tumedate juustega sobib smaragdroheline kui valatud. Ja heledam roheline muudab ta kevadiselt nooruslikuks ja värskeks. HEA VALIK!!HIT - Olivia Palermo maxikleit on lihtsalt nii ilus ja nooruslik. See kleit muudab kandja pikaks ja sihvakaks.
MISS - Tiziana Rocca roosa kleit on küll moodsa ühe õla lõikega, kuid lõikelt ilmetu soolikas. Pealegi kandes kleiti, mis on number väiksem, tekib selline kole pekk-üle-ääre effekt nagu ka pildil näha.
HIT - Frederique Bel'i lendlev puna-must kleit on ilmsete jaapani/mustlas mõjutustega. Hea ajatu värvide kombinatsioon ja mõnusalt lendlev lõige! MISS - Phoebe Price on nii üle pakutud, kui kannad sellisest kangast kleiti, siis peaks kõik muu tagasihoidlik olema. Temal aga on nii avar dekoltee, kui ka liiga elemendi rikas kübar. Plussiks on, et pole kaelakeed ega muid ehteid. Miinuseks, et kannab kingi, mis on paar numbrit väiksemad. See on lausa jube.

HIT - Elizabeth Banks - ilus, piisavalt tagasihoikliku lõike, kuid väljakutsuva värviga kleidike. Särtsu ja moodsust lisab üles kroobitud kleidisaba. Väga hea valik.
MISS - Hafsia Herzi läikivroosa kleit on vähemalt sellel pildil küll täielik JUBEDUS. See kleit muudab kandja paksuks tünniks.HIT - Laura Ramsey - tegu pole küll punase vaiba outfit'iga, kuid ilmselgelt on riietus niivõrd stiili puhas, lihtne ja elegantne. Niimoodi võiks paljud noored sel suvel Tallinnas ringi käia!

Ja kõige viimaseks jätsin kõige magusama ...
Omaette stiiliikooniks on kujunenud EVA LONGORIA.
See kleit on (saab olema) kõikide fashionistade lemmik of Cannes 2oo9!!!

No comments: